Pentru a veni în întâmpinarea autorităților statului, și pentru a se vedea modul în care unele plângeri penale se tot mută de la un parchet la altul până intervine perioada prescrierii faptelor, și astfel prin ajutorul nemijlocit a magistraților făptuitorii scapă de răspunderea penală, faptă (a magistraților) pedepsită teoretic și iluzoriu de lege, atașez cererea îndreptată procurorului general al României de a soluționa triplul conflict de necompetență ivit între PCA Alba, PCA Brașov și DIICOT Brașov.
Să ne înțelegem: faptele denunțate în mică parte aici, nu se vor cercetate până când doamna procuror Camelia DUMITRESCU de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov nu dă o soluție de clasare, citez: “fapta nu există și este prescrisă”. Este evident că se dorește tergiversarea acestor dosare, și mai important, este evident că este imposibil ca același procuror să instrumenteze dosare multiple cu exact aceleași părți! prezumpția mea rezonabilă fiind că doamna procuror nu instrumentează dosarele echitabil și nepărtinitor.
Îmi aduc aminte cum mi-a arătat doamna procuror că dacă nu am studii juridice, nici măcar nu trebuie să mă asculte, sau cum nu a avut nevoie de vreo expertiză imobiliară (în alt dosar), deși făptuitorii au declarat prețul unui teren de 80.000,00 lei, deși cu două luni înainte de comiterea faptei (înscris în fals și preț neserios) au cumpărat terenul de la Primăria Brașov cu un preț mai mare! (așa cum am arătat în alt dosar; poate instituțiile europene vor arăta magistraților români că 80.000,00 lei e mai mic decât 97.000,00 lei – doar prețul unui teren, PLUS imobilul de 400 metrii pătrați, renovat cu câteva luni înainte!). Mai multe despre înscrisul în fals veți găsi aici, precum și precum și recomandările Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov și magistrații de la Curtea de Apel Brașov ca să declarați prețuri neserioase, în acte autentice, ilegal, în scopul tăinuirii, fapte pe care magistrații de mai sus le protejează și le încurajează, după cum veți vedea aici.
Fără supărare, dar din cele trei bilețele trimise de cele trei instituții, în urma cererilor mele repetate, deduc că cineva își bate joc de lege și de mine, nu de alta dar în cazul unei simple duble declinări de competență, legal, procurorul ierarhic superior decide, nu ca în acest caz în care trei instituții își pasează între ele acest dosar!
- 2016.04.28 – PROCUROR GENERAL – DIICOT – RESPECTAREA CODULUI DE PROCEDURĂ PENALĂ – TRIPLĂ DECLINARE DE COMPETENȚĂ[conf legii]
- „Bilețelul” numărul 199/VIII/1/2016, din 15 aprilie 2016, emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba
- „Bilețelul” numărul 455/VIII/1/2015, din data de 06 noiembrie 2015, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov
- „Bilețelul” referitor la dosarul 210 D/P/ 2015, din data de 06 aprilie 2016, de la serviciul teritorial a D.I.I.C.O.T. Brașov