contracte civile fictive de vânzare-cumpărare și schimb, pentru a ascunde imobile, valoarea unor imobile sau pentru a frauda persoane fizice sau Statul

Contractul fictiv este un contract care are putere juridică, dar care în fapt urmărește doar să ascundă o stare de fapt, să ascundă adevăratul proprietar, în scopul de a nu permite creditorilor unei persoane să își recupereze datoria de la debitor. Mai poate fi întocmit pentru ca adevăratul proprietar real să nu poată să se îndrepte împotriva deținătorului precar (vânzătorul din contractul fictiv – care a ajuns în posesia bunului prin mijloace dolosive), proprietarul real neavând posibilitatea să se îndrepte împotriva terțului.

De asemenea într-un contract se poate stipula o sumă de bani (valoare) mult mai mică decât cea reală, atât pentru a frauda Statul, cât și pentru a opri proprietarul real de la a cere o despăgubire justă de la cel care i-a luat prin dol bunul (de exemplu dacă un batrân ținut în captație este forțat să renunțe la bunurile lui, cel care a dobândit bunurile le transferă în acte mai departe prin contracte fictive, și astfel folosește bunurile în continuare dar moștenitorii bunurilor moștenite nu mai pot să și le recupereze).

Avertisment legal: din punctul meu de vedere aceste practici sunt ilegale.

PRACTICĂ: cel puțin la nivelul Judecătoriei Brașov, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov și la Curtea de Apel Brașov aceste contracte fictive sunt nu numai tolerate dar și încurajate.

Din experiență personală pot spune că procurorii de la Parchetul Curții de Apel Brașov și judecătorii de la Curtea de Apel Brașov ignoră orice mijloc de probă care demonstrează clar caracterul fictiv al contractelor, și ignoră de asemenea inclusiv recunoașterea din partea notarilor care au încheiat contractele, dar și declarațiile celor care încheie astfel de contracte fictive, și mai mult, pentru ca persoanele vătămate să nu mai vă deranjeze, amendează aceste persoane care au îndrăznit să se adreseze organelor abilitate (Parchet).

 

RECOMANDĂRI:

Notar BĂTRÂNU Elena

Notar TUDORACHE Viorel

Notar BOGDAN Viorica

Procuror Camelia DUMITRESCU

 

PERSOANE CARE POT OFERI INFORMAȚII SUPLIMENTARE ȘI POT GARANTA PENTRU CALITATEA SERVICIILOR OFERITE:

Alăxăndrina CHIOSEAUA (căsătorită fictiv ISTRATI)

Nicușor-Viorel DAN

avocat Ion IORDACHE

dentist DOBROVOLSCHI Ioan (și soția acestuia Viorica)

judecător Cătălina NISTOR

 

PRACTICĂ:

În scopul de a demonstra competența notarilor menționați, dar și pentru a înlătura orice dubiu cu privire la siguranța practicii de a încălca legea, vă expun mai jos câteva cazuri reale în care notarii au întocmit contracte fictive și nici ei, nici părțile nu au fost și nu vor fi sancționate pentru încălcarea legii. Deci, puteți apela cu încredere la notarii de mai sus având siguranța că nu vi se va întâmpla nimic nici dumneavoastră, nici celor pe care îi implicați.

În același timp siguranța D-vs. este dată chiar de organele de anchetă (procurori și polițiști) și de judecători, astfel încât demersurile D-vs. vor fi încununate de succes (vă atrag atența că din punctul meu de vedere întocmirea de contracte fictive nu este legală, dar așa cum vă arăt, punctul de vedere al Justiției mă contrazice, alegerea este a D-vs.).

O indic în mod special pe doamna procuror Camelia DUMITRESCU care confirmă prin soluțiile dânsei posibilitatea ca oricine să înscrie sume fictive în acte autentice întocmite la notar, și care arată că în practică actele autentice nu trebuie să conțină doar date reale, iar mențiunile din contracte privitoare la respectarea adevărului sunt doar de formă. În acest scop atașez inclusiv soluțiile doamnei procuror Camelia DUMITRESCU. În acest mod, aveți siguranța că din punctul de vedere al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov nu veți putea fi sancționat dacă încheiați contracte fictive cu scopul de a prejudicia terțe persoane, de a tăinui bunuri sau de a produce o evaziun e fiscală contra Statului Român.

Notă: dacă vă este greu să luați legătura cu persoanele indicate, puteți încerca să-l contactați pe avocat Ion IORDACHE care se pare că poate facilita mai ușor accesul la persoanele menționate, inclusiv din cadrul instanțelor de judecată și din cadrul parchetelor din raza Curții de Apel Brașov, îl recomandă curriculum vitae al acestuia, precum și practicile dânsului.

 

STUDIU DE CAZ I:

Contract de vânzare-cumpărare fictiv, cu preț nereal, al imobilului din str. Toporașului nr. 33A, Brașov, județul Brașov, contract fictiv dovedit chiar prin contract. De asemenea faptul că acest contract este fictiv este recunoscut de doamna Alăxăndrina CHIOSEAUA (căsătorită tot fictiv ISTRATI), de avocatul Ion IORDACHE și de judecătoarea Lia SPĂTĂCEAN de la Judecătoria Brașov. Doamna procuror Camelia DUMITRESCU confirmă faptul că este legal ca în contractele autentice întocmite de notari să fie trecute sume fictive, lucru care vă poate încuraja la aceste practici, și care îi recomandă pe cei menționați.

 

STUDIU DE CAZ II:

Contract de vânzare-cumpărare fictiv, cu preț nereal, al imobilului din str. Hărmanului 13B, sc. B, apt. 85, Brașov, județul Brașov, contract fictiv dovedit chiar prin marturia doamnei notar Bătrânu Elena. În același timp nu trebuie să declarați nici măcar valoarea minimă a imobilului stabilită prin grila notarilor, liucru confirmat de doamna procuror Camelia DUMITRESCU de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov.

 

STUDIU DE CAZ III:

Contract de schimb imobiliar fictiv, prin care a fost deposedat de un apartament din București o persoană, iar imobilul presupus a fi dat la schimb de domnul Nicușor Viorel DAN, situat în str. Salviei nr. 1-3, sc. B, apt. 13, Brașov, județul Brașov, a fost vândut de acesta prin fals și prin fraudarea Statului, prin programul prima casă, cu ajutorul notarului TUDORACHE Viorel. Pentru că această operațiune a reușit, puteți cere sfaturi sau servicii de la domnul inginer Nicușor-Viorel DAN și de la notarul TUDORACHE Viorel. Puteți de asemenea cere informații de la doamna judecător Cătălina NISTOR, care a fost vecină cu numitul Nicușor Viorel DAN și care a reușit să judece dosarul 8172/197/2014 care are ca obiect exact acest imobil, și ca parte pe vecinul Nicușor Viorel DAN, deci știe bine situația.