puteți folosi acest procedeu pentru că așa vreții, pentru a nu mai plăti taxele la stat, pentru a vă înșela clienții care nu mai au împotriva cui să se îndrepte sau pentru a ascunde mita primită sub forma de onorariu

Noțiune de bază: o firmă este o persoană juridică. Astfel, dacă lucrați “pe firmă”, răspunderea față de clienți este a firmei, nu a D-vs.. Cât timp firma există răspund doar în puține cazuri asociații (în cazul societăților cu răspundere limitată) sau acționarii (în cazul societăților pe acțiuni).

Ca practică, în cazul în care o firmă este închisă, fiscul, clienții sau creditorii firmelor nu mai au împotriva cui să se îndrepte (la fel ca în cazul decesului unei persoane fizice).

În cazul în care o firmă este închisă, tot ca regulă generală, este mai greu să se verifice bilanțul firmei, să se cerceteze dacă datele fiscale prezentate sunt cele reale, firma fiind desființată.

RECOMANDARE:

Practica închiderii și apoi a redeschiderii firmei este folosită cu succes, de peste douăzeci de ani, de persoane serioase a căror probitate nu poate fi pusă la îndoială. Astfel, chiar dacă Statul este prejudiciat într-o anumită măsură, sau clienții D-vs., nu aveți de ce să vă temeți, dovadă fiind chiar faptul că cei recomandați nu au avut și nu au nici o problemă, și nu au întâmpinat greutăți din partea organelor legii. Pe baza acestor evidențe și cutume, vă pun la dispoziție numele unor persoane de succes care au reușit prin această practică.

Am doar cunoștințe minime în cazul firmelor, dar vă recomand să vă adresați unui avocat competent în acest domeniu de activitate, sau unei persoane care a reușit, și să fiți sfătuiți de dânșii exact cum să faceți pentru a avea succes. Vă arăt mai jos calitățile persoanelor recomandate, calități care rezultă din chiar practica și CV-ul acestora:

avocat Ion IORDACHE

inginer Nicușor-Viorel DAN