împotriva grupului infracțional care l-a spoliat pe bunicul meu și mă atacă pe mine și pe mama mea

Această plângere penală publică este în lucru. Pun datele pe care le dețin în măsura posibilităților, deci va fi actualizată foarte des. Fac acest demers public pentru că sesizările și plângerile mele penale adresate direct autorităților se pierd sau sunt mușamalizate, prin numeroase artificii legale.

În măsura în care orice parte menționată, persoană fizică sau juridică, dorește pe baza unor documente să-și expună punctul de vedere, voi publica acest punct de vedere.

Toate afirmațiile mele sunt probate cu acte și înscrisuri, iar acolo unde încă nu dețin absolut toate probele, anumite fapte rezultă din evidență, nefiind posibilă nici o altă variantă.

Am luat notă și de punctele de vedere a unor procurori, judecători, dar mai ales al avocatului Ion IORDACHE, că pot folosi ca apărare a unor infractori afirmații calomnioase la adresa mea, a mamei mele și a bunicului meu, și că așa pot justifica ignorarea probelor, a legii și a evidenței, iar în acest mod pot apăra interesele unor infractori. Pentru a înlătura orice echivoc, și pentru că anumiți procurori refuză să ia în considerare probe clare, nu mi-a rămas decât să le pun aici, public, ca ultim mijloc de auto-apărare împotriva acestui grup infracțional.

Îmi cer scuze față de cumpărătorii de bună credință sau care au participat la spolierea bunicului meu fără voie, dar pentru a nu putea fi acuzat că prezint date ireale sunt nevoit să fac publice actele prin care a fost spoliat patrimoniul bunicului meu. Aceștia sunt:

Pentru că nu a fost voia mea ca aceste date să fie publice, cei menționați mai sus pot să-și adreseze “mulțumirile” principalilor inițiatori ai grupului de interese, și anume doamnei Alăxăndrina CHIOSEAUA (ISTRATI), fiului acesteia Nicușor-Viorel DAN și avocatului Ion IORDACHE care în afara sălilor de judecată a reușit prin “construcții juridice” să apere interesele celor doi, în contra Legii.

Prescrierea faptelor: grupul infracțional organizat este format la rândul lui de persoane fizice sau de grupuri de interese care s-au reunit în această acțiune. Faptele acestui grup a dus, prin încălcarea legii, la o fraudă de peste 1.000.000,00 euro, la lipsirea de libertăți și drepturi fundamentale, inclusiv la șlipsirea de mijloace de trai ale mamei mele și încercarea de a o evacua pe aceasta pe baza unor acte nelegale. Faptele au început în anul 2005 și s-au desfășurat pâna la finele anului 2015 (nă în acest moment). Astfel, perioada de prescripție începe de la data ultimei fapte și se întinde pe o perioadă de 25 de ani din acest moment, lucru care dă posibilitatea organelor abilitate să-și înceapă propriile anchete pe baza celor prezentate, atât a organelor abilitate din prezent cât și a celor viitoare, într-u pedepsirea vinovaților și recuperarea prejudiciului.

SYNOPSIS: