din bancă, în numele unui decedat, sumă de bani inclusă în masa succesorală și timbrată la valoare de Instanță

Am încercat de multe ori să aflu cine a ridicat o sumă de bani din contul bunicului meu, Toma ISTRATI, la șase luni de la decesul acestuia. Acest demers nu este despre banii în sine ci despre fapta celui care a reușit să ridice de la Bancpost suma de bani timbrată de două ori de instanța de judecată pentru a fi inclusă în masa succesorală.

Este vorba de asemenea de protecția pe care doamna Alăxăndrina ISTRATI (născută CHIOSEAUA, fostă căsătorită DAN și ajunsă ISTRATI printr-o căsătorie fictivă cu cel căruia, teoretic, îi era și infirmieră). Este vorba despre autoritățile care nu văd nici o faptă penală în a ridica bani din conturile cuiva, fără drept, în contra oricărei legi.

Este vorba de funcționarii publici care au obligația de a sesiza organele competente dacă află în exercițiul funcției de o infracțiune. Este vorba de același funcționar public care o dată sesizat (de la președintele judecătoriei Brașov, la procurorul Camelia DUMITRESCU de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov, de completul de judecată CCP10 de la Curtea de Apel Brașov, de un procuror militar de la Parchetul Militar Brașov, de agentul Gabriel BABA de la Secția 1 a Poliției Brașov, de agentul DUGHEANĂ de la Secția 3 a Poliției Brașov, și alții care vor fi nominalizați când legea îmi va permite acest lucru).

Ce este ciudat la exact această faptă, este că din patru pagini format A4 rezultă clar infracțiunea, dar nimeni nu a avut interesul de a găsi vinovatul, ci mai degrabă așteaptă să se prescrie fapta, astfel ajutând direct făptuitorul (făptuitoarea).

Inserez în acest articol cele patru pagini, cu datele sensibile înlăturate, dar care dovedesc exact cele afirmate mai sus.

Într-un viitor apropiat voi actualiza articolul și voi arăta exact cui și cum am informat diferiți funcționari publici – polițiști, procurori și judecători, iar o dată cu închiderea tuturor dosarelor deschise la acest moment voi face publice și actele prin care cei enumerați protejază făptuitorii și ascund infracțiunile, fiind în cunoștință de cauză.

Bancpost - retragere bani in numele lui Toma ISTRATI - 03
Suma existentă la data decesului – adresă de la Bancpost
Bancpost - retragere bani in numele lui Toma ISTRATI - 04
Dovada lipsei banilor – ignorată complet de autoritățile amintite pentru a proteja făptuitorii
Bancpost - retragere bani in numele lui Toma ISTRATI - 01
Dovada includerii în masa succesorală a sumei de 257,90 lei (sumă inclusă de două ori, vezi și următoarea imagine)
Bancpost - retragere bani in numele lui Toma ISTRATI - 02
Dovada includerii sumei existente la data decesului – sumă care include și cei 257,90 lei timbrați inițial